Services

Aannemer & Totaalverbouwing

Aannemer

Wij zijn een betrouwbaar aannemingsbedrijf in samenwerking met 1e klas leveranciers en onderaannemers.

Totaalverbouwing

Wij kunnen vrijwel alle verbouwingen uitvoeren. Nieuwe aanbouw, opbouw of dakkapel of andere project voor particulier en bedrijven.

Sloop en timmerwerk

Alle soorten timmerwerk en sloopwerk vakkundig door ons uitgevoerd. In overleg worden uw wensen werkelijkheid. Geen klus of project is ons te gek!

Badkamer renovaties

Wij renoveren Badkamers tot een compleet nieuwe stijl. Tevens renovatie van keuken, toilet alle andere gewenste renovatie werkzaamheden.

Schilderwerk

Wij werken met een ploeg van ervaren schilders en leveren nette zeer kwaliteit voor een scherpe prijs.

Stucwerk

Ons Stucwerk staat in de regio Haarlem bekend voor haar hoge kwaliteit afwerking voor zowel wand als plafond.

Elektra

Alle elektra werkzaamheden voor uw woning of bedrijfspand voeren wij veilig en deskundig uit.

Onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden, Reparatie, Elektra- en Timmerwerk voor particulieren en bedrijven.

Kozijnen

Levering van vele soorten A-kwaliteit kozijnen. Kunststof kozijnen, (schuif) puien, deurkozijnen. Alles mogelijk in zowel aluminium of kunststof.

Wij zijn ArtSMart Bouw

Uw betrouwbare en vakbekwame partner in bouwwerkzaamheden.
Een familiebedrijf al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in schilder- en  stucwerk. Ook al doen wij voornamelijk stukadoren en schilderwerk, wij verzorgen ook graag uw elektrowerk en timmerwerk en andere onderhoudsklussen.

Voor groot en klein
Wij werken met een ploeg van zeer ervaren schilders en leveren altijd een hoge kwaliteit voor een scherpe en eerlijke prijs. Wij doen dit voor zowel particulieren als voor bedrijven en VVE’s of woningbouw verenigingen.

Binnen én buiten bouw werkzaamheden
Flinke klussen voor grote gebouwen en flats behoren ook tot onze specialiteit. Binnen of buiten, houtwerk, latex spuiten en lakverf spuiten, Beton cire, Stuc kalk verf etc. etc. Wij voeren al uw wensen en mogelijkheden tot in de puntjes uit!